Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΔΙΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ. Εμπρός λοιπόν Καλέ μου Δία!!!

ΔΙΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 13:35 ώρα Ελλάδος

Εμπρός λοιπόν Καλέ μου Δία!!!

από την Αριάνα Παπακώστα

Κάθησες πολύ καλέ μας Δία, πολύς ο χρόνος που έκανες τη βόλτα σου προς τα πίσω και μας άφησες τα ορφανά να παραδέρνουμε και να παραδερνόμαστε χωρίς ένα χαμόγελο, μια ματιά σου, παρά μόνο με την υπόσχεση πως όταν επιστρέψεις θα' χουμε πάρει το μάθημα μας, και θα αναγνωρίσουμε με μεγαλύτερη ζέση την αξία σου.

Από τις 4 Οκτωβρίου που είπες να μας αφήσεις να δεις τα αποτελέσματα μας, (παραδίδοντας μας στον ερχομό του Κρόνου στον Σκορπιό ακριβώς την επόμενη μέρα στις 5 Οκτωβρίου) μέχρι σήμερα, έχουν περάσει 4 μήνες. Και τι μήνες!!!!
Μήνες που καθήσαμε κανονικά στα θρανία, μήνες που υπερβάλαμε, που φανατιστήκαμε, που κλάψαμε, που η χαρά και η απόλαυση όσο κι αν την κυνηγήσαμε αρνιόταν πεισματικά να μας κάνει παρέα σαν να μας έλεγε πως αν δεν βρούμε το μέτρο κι αν δεν έχουμε την Καρδιά καθαρή και το Νου λαμπερό όπως εσύ μας διδάσκεις δεν μπορούμε να Ευ - τυχήσουμε. Τυφώνες γίνανε, τα πάνω κάτω ήρθανε, καμπάνες ηχήσανε, τα πάντα σειστήκανε.

Κατά μια έννοια έκανες καλά που αποσύρθηκες, και που έδωσες στον Κρόνο το χώρο και το χρόνο να μας αναλάβει και να μας πει πέντε πράγματα για το πως πρέπει να είμαστε από δω και μπρος.
Έπρεπε να γίνει μια αποτοξίνωση, μια κάθαρση και σ'αυτά ο Κρόνος είναι μανούλα.
Ξέρει ο Κρόνιος πως να μας βάλει σε πρόγραμμα θέλουμε δε θέλουμε, κι όταν βλέπει πως η κάθαρση δεν γίνεται με άλλο τρόπο, επιστρατεύει το Νόμο της Αλήθειας δηλαδή τον Νόμο της Αφαίρεσης για να μας ξυπνήσει και να μας κάνει να αλλάξουμε Θέση και Θέαση.

Και γίναν πολλές αλλαγές Δία μου αυτούς τους 4 μήνες. Άλλοι χώρισαν, άλλοι έχασαν τις δουλειές τους, άλλοι ασθένησαν, άλλοι πέθαναν - καλά αυτό συμβαίνει πάντα θα μου πεις, όμως σαν να πέθαναν περισσότεροι αυτό το διάστημα μου φαίνεται - άλλοι άλλαξαν σε μια νύχτα τη ζωή τους, άλλοι αποφάσισαν να ασχοληθούν με την κάθαρση της ψυχής τους και του σώματος τους, άλλοι είδαν πως στήριζαν την ευτυχία τους σε ανούσια, ψέυτικα κι επιφανειακά πράγματα,  άλλοι ένιωσαν πως δεν έχουν άλλο χρόνο για πόνο και για δάκρυ και ότι πρέπει να αφήσουν τα πολλά πολλά και να Φωτιστούν Τώρα, άλλοι βρήκαν ένα νέο νόημα στη ζωή τους που δεν το είχαν νιώσει ποτέ πριν.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι είμαστε αλλαγμένοι και διαφορετικοί από τότε που ''έφυγες''.
Αποκαλώ την ανάδρομη πορεία σου ''φευγιό'' γιατί ήταν σαν να πήγες κάπου, και μας έβλεπες από μακρυά. Σαν ένας πατέρας που θέλει να δει αν τα παιδιά του θα τα βγάλουν πέρα χωρίς αυτόν, στα χέρια του Αυστηρού Παιδαγωγού, που όμως ξέρει πολύ καλά τι κάνει = Κρόνος.

Κι Εσύ ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις και το Σύμπαν επίσης. Και καθώς μας έβλεπες από μακρυά να κοιτάμε ξαφνιασμένοι τα γεγονότα της ζωής μας να επαναλαμβάνονται, συμπεριφορές μας και μοτίβα παλιά κι αρχαία που ακόμα μας διαφεντεύουν, και που νομίζαμε πως είχαμε ξεμπερδέψει μ'αυτά, πόνους βασισμένους στη δυστυχία που προκαλούμε εμείς οι ίδιοι με τις σκέψεις μας και τους εγωισμούς μας, περίμενες υπομονετικά να καταλάβουμε, με τη βοήθεια του Κρόνου, πως αν δεν Κόψουμε Τώρα Αυτό Που Μας Πονάει Περισσότερο, Χαρά κι Απόλαυση κι Ευτυχία δεν θα βρούμε.

Τώρα ακριβώς και μετά από την τόσο καθοριστική Πανσέληνο που έκλεισε έναν πολύ μεγάλο κύκλο, επιστρέφεις πάνω στα ηλιακά σου Άρματα, Αετοί σε προϋπαντούν και Άνθρωποι Χαίρονται, γιατί όλα με ένα άγγιγμα Σου και μόνο τα κάνεις να συμβαίνουν Εύκολα Γρήγορα Αρμονικά.

Σαν ένα μεγάλο Δώρο είναι η Επιστροφή σου Δία μου. Εσύ που αυξάνεις ό,τι σου δώσουν κι ότι αγγίζεις το πολλαπλασιάζεις και φέρνεις την Αφθονία. Δίνεις Γνώση κι Αλήθεια, Διδάσκεις το Αληθινό Νόημα της Ζωής, Εσύ ο Γιός του Χρόνου και της Ροής, το Πνεύμα των Πάντων, η Ιερή Ουσία του Φωτός και του Αιθέρα, Εσύ που μας χαρίζεις το ΖΗΝ και μας διδάσκεις το ΕΥ ΖΗΝ, Ζωοποιόν Πνεύμα, μας εξελίσσεις και μας επεκτείνεις στη Θέωση μέσα από την ΑΓΑΠΗ τον ΘΑΥΜΑΣΜΟ την ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ κ την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που πρώτος απ'όλους τους Θεούς -Πλανήτες δίδαξες. Φέρε το Φως Σου και την Σοφία Σου, μάθε μας να ζούμε σύμφωνα με την Αλήθεια, Νομοθέτησε Νέους Νόμους Αγάπης, Δίδαξε μας πως να Χαιρόμαστε και πως να Ευτυχούμε.

Ο Δίας από τις 30 Ιανουαρίου επιστρέφει ορθόδομος στην 6ο 20' μοίρα των Διδύμων.
Όλα τα θέματα Επικοινωνίας και Μεταφορών, Λόγου κι Έκφρασης, Σχέσεις με τους Συνανθρώπους μας, η καθημερινότητα μας, η ικανότητα μας για Χαρά, όλες οι προηγούμενες υποσχέσεις και τα λόγια που παρέμειναν λόγια, θα αρχίσουν να υλοποιούνται κι ένα κλίμα αισιοδοξίας θα ρέει στην ατμόσφαιρα.
Θυμηθείτε πως από τις 4 Οκτωβρίου 2012 που ο Δίας αναδρόμησε, ξεκίνησε μια πορεία καθόδου και σκληρής εκπαίδευσης όπου όλοι μας έπρεπε να αλλάξουμε πολλά από τα δεδομένα μας, και να έρθουμε αντιμέτωποι κυρίως με τη σκληρή Αλήθεια του Εαυτού μας και κατόπιν των Γεγονότων που είναι πάντα Καθρέφτης της Αλήθειας Αυτής.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που μια μέρα μετά το ξεκίνημα της ανάδρομης πορείας του Δία, μπήκε ο Κρόνος στο Σκορπιό. Και που από εκείνο το σημείο μέχρι τώρα πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη μεταμορφωτική διαδικασία όπου κανένας πλέον δεν είναι ο ίδιος. Δεν είναι επίσης τυχαίο που τώρα που επιστρέφει ο Δίας ορθόδρομος, μετά από 2 εβδομάδες και στις 18 Φεβρουαρίου, ο Κρόνος θα γυρίσει ανάδρομος. Είναι σαν να έρχεται μια περίοδος χάριτος όπου θα ανασάνουμε, θα βγούμε από την απομόνωση, θα ανοιχτούμε με Εμπιστοσύνη στη Ζωή και στους Άλλους.

Ο Δίας ''έρχεται'' ο Κρόνος ''φεύγει''....
Μια πάνω μια κάτω, μια συγκρατείς μια απελευθερώνεις, μια κλείνεις μια ανοίγεις, μια κρατιέσαι μια αφήνεσαι.
Αυτή είναι περίοδος που δύο ισοδύναμες Δυνάμεις, Δίας - Κρόνος, ''αλλάζουν θέση''.
Τώρα είναι η ώρα του Δία. Η ώρα να ανοίξουμε, να επεκταθούμε, να γευτούμε τις ηδονές. Σαν ένα δώρο για την εργασία που κάναμε. Για το ότι είμασταν καλοί μαθητές. Ή και όχι. Ο Δίας χαρίζει σε όλους, ακόμα και σε αυτούς που μπορεί να μείναν μετεξεταστέοι και σε αυτούς χαρίζει. Την Ευκαιρία. Την Ευκαιρία να μπορέσουν να προχωρήσουν. Την κατανόηση ότι μπορεί να γίνονται λάθη αλλά είναι στο χέρι μας να φτιάξουμε τη Ζωή μας ξανά και ξανά και ξανά. Μας χαρίζει τη Μεγαλοσύνη, τη Μεγαλοψυχία, την Ικανότητα να συγχωρούμε και τους 'Άλλους και προπαντός τον Εαυτό μας.

Δες ποιόν Οίκο του Ωροσκοπίου σου κατέχει το Ζώδιο των Διδύμων. Εκεί γίνεται ο Δίας ορθόδρομος. Εκεί θα πάρεις μια μεγάλη ανάσα, και θα νιώσεις μια αίσθηση Ευγνωμοσύνης κι Εμπιστοσύνης. Εκεί θα βιώσεις μια ελευθερία. Που μπορεί να είναι και η Αρχή της Αυτοαπελευθέρωσης Σου.
Εκεί θα βιώσεις το ΖΗΝ και το ΕΥ ΖΗΝ.
Και να είσαι σίγουρος ότι αυτό θα σε οδηγήσει στο ΖΕΝ.

αριάνα παπακώστα








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου